Snabb och fri frakt till hela Sverige!

Nutribaby+

 

·       - Ångkokare, mixer, flaskvärmare, avfrostare & steriliserare

·       Bevarar näringen i maten

·       Kan diskas i maskin

·       Alla delar är BPA-fria

·       Livstids garanti

När det kommer till dina barns välbefinnande och mat vill vi ha det allra bästa. I dagens samhälle kan det dock vara svårt att hinna med att ordna en nyttig och balanserad kost. Man vill hellre spendera tiden med sina barn än i köket.

Nutribaby+ är en matberedare, ångkokare, flaskvärmare, avfrostare och steriliserare som underlättar livet för föräldrar. Maskinen kan växa tillsammans med barnen då den passar alla åldrar. När barnet är litet ångkokar man maten (exempelvis grönsaker, kött och fisk) och häller sedan detta i mixerdelen för att göra näringsrik barnpuré. Vätskan från ångkokningen samlas i en behållare som kan användas när man mixar barnmaten. På så sätt tar man tar tillvara på all näring från maten man ångkokar. När barnen är äldre ångkokar man antingen all mat eller tillbehör så som grönsaker och ägg. Medan maten tillreds i ångkokaren kan du exempelvis göra färdigt efterrätten i from av en smoothie.

Maskinen har en timer vilket gör att du inte behöver hålla koll på tiden utan kan göra andra saker medan maten ångkokas till önskad konsistens.

Ångkokaren har två behållare som gör att du kan ångkoka frukt, grönsaker, ägg, fisk och kött oberoende av varandra och tillagningstid. Ångkokare och mixern kan användas samtidigt. Mixern har tre hastigheter att välja mellan för att få önskad konsistens. Nutribaby+ har tio förprogrammerade program

Mått: L38 x H28 cm
Volym (mixer): 700 ml
Volym (ångkokare): 1500 ml

Klicka här eller på bilden för att registrera din produkt för livstids garanti

Babymoov lifetime warranty

Nyheter